maanantai 26. toukokuuta 2014

Unski isolla U:lla





Nytten on ollut taas, korostaen sanalla taas, pitkä tauko kirjoituksessa. Viime tunnit olen molemmat mennyt Unski-suokilla, välillä onnistuen välillä taas ei. Unski on uusi tuttavuus, joka ei normaalisti ole tuntitoiminnassa, vaan yksityisessä käytössä. Ekalla kerralla Unski oli todella reipas ja häslä, eikä oikein halunnut ollenkaan keskittyä työn tekoon. Muuten U oli todella kiva ja oli ihan mukavaa, että ponilta löyty oma moottori. Ja loppua kohden U vaan pareni entisestään.




Viime tunti taas ei mennyt niin putkeen, vaan U kulki ns. "issikkaravia" eikä halunnut ollenkaan työskennellä alkutunnista. Suoralla uralla taas ei vasen laukka meinannut millään nousta ja U vaan alkoin häslätä omiaan. Laukkojen jälkeen suokki toimi taas todella hyvin ja kuuliaisesti, mutta jokin vaan suoralla uralla vasemman laukan nostossa ei käynyt Unskille.



Ensi viikonloppuna onkin sitten tehoviikonloppu 2, sillä rästien takia otamme koulutunnin lisäksi hyppytunnin. Kesäloma onkin jo ihan ovella, koska itselläni ainakin viimeinen koe on ylihuomenna :D Pian koittaa pitkään odotettu kesäloma!



Kuvat c. Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti