keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Estekurssin 2. päivä


Toinen päivä alkoikin sitten vähän sateisempana. Milloin tuli sadekuuroja ja milloin taas aurinko paistoi. Onneksi viideksi kerkesi taivas jo vähän kirkastua, ettei sade pilannut toista päivää. Tallille päästäessä ei enään satanut, mutta oli hieman hiostava ilma. Tosin lämpötilat oli viileämmän puolella kuin edellisellä päivällä.






Ratsuna oli taas sama Giltsi. Giltsi alotti heti tunnilla hörhöömisen, koska sen mielestä toisen päädyn puskien takana oli ihan varmasti jotain pelottavaa. Eli siis koko tunnin Giltsi koitti välttää koko päätyä tai siitä läpi ratsastettuna se otti vauhtia ja ryntäsi oikein esteille. Siitä johtuen toisen päivän hypyt mentiin reippaammin kuin ekana päivänä.




Toisen päivän tehtäviin kuului ravilähestymiset ja sitä kautta myötääminen. Ravilähestymisissä Giltsi jäi aika hitaaksi ja vaikeutti samalla seuraavan pystyn hyppyä. Myötäämisestä ei oikein koskaan ole sanottu mitään. Radalla ratsastaessa en pysty ollenkaan keskittymään muuhun kuin teihin ja hevosen vauhtiin. Omia käsiä tai selän asentoa en siis oikeen kerkeä miettiä, mutta paljoa niistä pahaa ei ole sanottu. Nyt minulle mainittiin, että voisi hevoselle enemmänkin tilaa antaa, joten yritin hieman enemmän keskittyä käsiini. Tosin jäi ehkä vähä yritykseksi, kun katsoo videoita :)




Huomenna taas lisää hyppelyä ja mahdollisesti toinen hevonen alle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti