keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Estekurssin 3. päivä

Tänään sää näytti jo paljon paremmalta, sillä koko aamun aurinko pilkotti pilvien välistä ja varjossa oli jo 12 aikaan +19 astetta. Täydellinen kesäpäivä suomessa. Tosin ehkä hieman kuuma kentällä ratsastukseen, mutta muuten täydellinen. Se ei kuitenkaan haitannut tämän päivän hyppelyitä ja tänään oli alla ihan toisenlainen hevonen, nimittäin Late.



Latella en ole pitkään aikaan muutenkaan mennyt, mutta se oli mukavaksi yllätykseksi ainakin täksi päiväksi merkitty minulle. Late on yleensä itse rauhallisuus, mutta tänään rauhallisuutta ei esteillä ollut näkyvissä ollenkaan, vain kaahotusta ja innostusta. Voi toista, kun innostui niin paljon :) Alkuun tosin Late oli aika laiska, mutta se puoli katosi aika nopeasti, sillä toinen oikein jännittävä juttu oli moottoripyörä, mikä meni kentän ohitse. Siihen toki oli pakko reagoida vähän pomppien ja kaahtaten ;)




Tällä tunnilla tehtävinä oli aika paljon erillaisten kaarien ratsastus ja hieman ns. estekisojen "uusinnan" teiden ratsastusta. Eli aikalailla reipasta menoa, niinkuin ei muuten vauhtia puuttuisi. Late oli kyllä tunnilla mukava yllätys, koska jouduin enemmänkin pidättelemään tätä tuntipollea kuin pyytämään eteenpäin. Mukavaa vaihtelua Giltsiin verrattuna.



Huomenna sitten viimeinen päivä ja taas ehkä toinen hevonen alla, se nähdään sitten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti